Gündelik Bilgiler

Yemek tarifleri, faydalı bilgiler, şifalı bitkiler, güzellik ve bakım...

17 Şubat 2013 Pazar

Gül Suyunun Cilde Faydaları

Gül suyu cilt için harika bir doğal kaynaktır. Gül suyunun tüm cilt sorunları için faydalı olduğunu söyleyebiliriz. Cilt lekeriniz mi var çözüm gül suyu, cildinizde kırışıklar oluşmaya
başladı üzülüyor musunuz çözüm gül suyu, Göz altlarınızda torbalanmalar, morluklar mı var, çok yoruldunuz şişliklermi oluştu çözüm gül suyu diyebiliriz. Cildinizi derinlemesine temizlemek ve rahatlatmak için gül suyu en doğal toniktir. Cildinize saf gül suyu kullanmanızı tavsiye etmiyoruz. Saf gül suyu cildi tahriş edebilir. Bu nedenle piyasada 1 TL ile 3 TL fiyat aralığında satılan herhangi bir gül suyunu tercih edebilirsiniz. Peki gül suyunu cilt sorunlarımız için nasıl kullanmalıyız. Gül suyu cilt problemlerine nasıl etki eder açıklayalım.

Cilt Lekeleri İçin Gül Suyunun Faydaları ve Kullanımı:

Gül suyu cilt lekeri için çok daydalı doğal bir kaynaktır diyebiliriz. Her gün yüzünüzü gül suyu ile temizlerseniz, cildinizdeki lekelerin zamanla kaybolduğunu göreceksiniz. Ayrıca kayısı yağı ve gül yağını karıştırıp, cildinize kullandığınız zaman, cildinjiz gün boyu zararlı etkilerden de korunmuş olacaktır.

Cilt Kırışıklıkları İçin Gül Suyunun Faydaları ve Kullanımı:
Gül suyu cilt lekeleri için çok faydalı doğal bir kaynaktır diyebiliriz. Her gün yüzünüzü gül suyu ile temizlerseniz, cildinizdeki lekelerin zamanla kaybolduğunu göreceksiniz. Ayrıca kayısı yağı ve gül yağını karıştırıp, cildinize kullandığınız zaman, cildiniz gün boyu zararlı etkilerden de korunmuş olacaktır.

Cilt Kırışıklıkları İçin Gül Suyunun Faydaları ve Kullanımı:

Gül suyu cilt kırışıkları için bulunmaz bir nimettir aslında. Gül suyu yüzünüzdeki kırışıkları siler ve yeni kırışıkların oluşmasını engeller. Kırışıklar için gül suyu ile yüzünüzü silebileceğiniz gibi “kırışık giderici gül suyu maskesi” başlıklı yazımızda verdiğimiz maskeyi uygulayabilirsiniz.

Gül Suyunun Sivilcelere Faydaları ve Kullanımı:

Gül suyu güzelliğiniz bozan sivilceler için çok faydalıdır. Sivilceleri yok etmek için doğal çözüm olan gül suyu, kısa sürede sivilcelerini yok eder. Gül suyu ile düzenli olarak yüzünüzü silmek yeterli olacaktır. Gül suyu cildinizi derinlemesine temizleyeceğinden sivilceleri kökten yok edecektir.
Göz Altı Morlukları İçin Gül Suyunun Faydaları ve Kullanımı:

Göz altlarını gül suyu ile temizlemek, göz altında oluşmuş yağ bezelerine, yorgunluktan oluşan göz altı tornalarına ve göz altı 
morluklarına iyi gelir. Göz altı sorunlarının giderilmesinde gül suyu harika bir çözüm yöntemidir.
Gülsuyu cilte nasıl kullanılır?

Gülsuyu cildi sıkılaştırır mı? Cildi gerer mi? Kırışıklıklara iyi geliyor mu? 


DOĞAL gül suyuyla temizlenen Cilt; kısa sürede olumlu tepkiler vermeye başlar. Daha Gergin görünür, sivilcelerin oluşması önlenir, Göz Altı morlulukları gül suyu kullanımından sonra azalır.


Sabah ve Akşam Olmak üzere boyuna dökerek gül suyuyla Yüz ve Boyun bölgenizi silin 2 defa pamuğun Günde. 15 dakika bekleyip ılık suyla durulayın.

Gül suyunun cilde faydalarını okudunuz. Çörek otunun yararlarını okudunuz. Şimdi biraz samanyolu tv izlemek ister misiniz?