30 Kasım 2012 Cuma

Chimichanga Tarifi

Chimichanga Tarifi

Malzemeler : 

400 gr tavuk fleto
2 adet yufka
1/2 çorba kaşığı margarin
1 su bardağı domates suyu
1 tatlı kaşığı salça
1 kahve fincanı un
1/2 su bardağı su
acı biber sosu
1/2 su bardağı krema
Kırmızı biber
Tuz
200 gr rende kaşar
Sıvı yağ


Hazırlanışı:

Tavukları haşlayın ve didikleyin. Domates suyunu kaynatın margarini, unu, salçayı ekleyin. Karabiber kırmızı biber su ve tuzu ekleyin suyu çekene kadar kaynatın. Tavuklarımızı sosun içine atın.
Yufkalarımızı tabak yardımıyla kesın ve yağda kızartın. Yufkaların üstüne acı biber sosu döküp ve kremayı ekleyin ve marul yapraklarıyla süslenmiş tabağa koyup tavuklu bulamaçı üstüne koyup servis edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ahlaka, yasalara aykırı yorumda bulunanların IP adresi istenildiğinde ilgili mercilere verilecektir. Gündelik Bilgiler, yemek tarifleri, şifalı bitkiler.