TEL KADAYIFLI TAVUK GÖĞSÜ
1litre süt,bir bardak un bir bardak
şeker,1 paket vanilya,bir tatlı kaşığı margarin,süt un ve şekeri bir
tencereye koyarak muhallebi gibi pişiriyoruz.ocaktan almamıza
yakın margarini koyuyoruz.ocaktan aldıktan sonra vanilyayı katip
blendır ile çekiyoruz.diğer tarafta 250gr yaş fakat kurutulmuş tel
kadayıfı bir çay bardağı sıvıyag, bir çay bardağı şeker, bir su bardağı
iri çekilmişfındık yada cevizi bir tencerenin içerisine koyup
kavuruyoruz.kadayıf soğuduktan sonra yarısını tepsimizegüzelce
yayıyoruz.üzerine hazırladığımız muhallebizi döküp üzerini düzleştirip
kalan kadayıfı da üzerini örtecek şekilde döktükten sonra soğuması için
bırakıp soğuduktan sonra dilimleyerek servis yapıyoruz.afiyet olsun