Mini Kumpir
Malzemeler
4-5 tane patates
1 çay bardağı konserve bezelye (haşlanmış olabilir)
1 çay bardağı konserve havuç (haşlanmış olabilir)
Damak zevkine göre mısır
1 çay bardağı kornişon turşu
7-8 tane yeşil zeytin
1 yemek kaşığı tereyağı
Tuz, karabiber, mayonez, ketçap
Yapılışı
Malzemeler
4-5 tane patates
1 çay bardağı konserve bezelye (haşlanmış olabilir)
1 çay bardağı konserve havuç (haşlanmış olabilir)
Damak zevkine göre mısır
1 çay bardağı kornişon turşu
7-8 tane yeşil zeytin
1 yemek kaşığı tereyağı
Tuz, karabiber, mayonez, ketçap
Yapılışı
Patatesleri tencereye alın ve haşlayın. Haşladığınız patatesleri rendeleyip, geniş bir kaba alın. Rendelenmiş patateslerin üzerine tereyağı, tuz ve karabiberini ekleyin ve iyice karıştırın. Ayrı bir kapta bezelye, doğranmış havuç, doğranmış turşu ve parçalanmış zeytinleri karıştırın.
Hazırladığınız patatesli karışımı muflin kalıplarına koyun ve ortasına boşluk açın. Hazırladığınız diğer karışımı bu boşluğa doldurun. Üzerine mayonez ve ketçap ekleyerek servis yapabilirsiniz.
You are subscribed to email updates from ÇALIŞAN BAYANLARA PRATİK TARİFLER To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. | Email delivery powered by Google |
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610 |
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Ahlaka, yasalara aykırı yorumda bulunanların IP adresi istenildiğinde ilgili mercilere verilecektir. Gündelik Bilgiler, yemek tarifleri, şifalı bitkiler.