Gündelik Bilgiler

Yemek tarifleri, faydalı bilgiler, şifalı bitkiler, güzellik ve bakım...

8 Aralık 2012 Cumartesi

Dana kavurma





Malzemeler:

- 500 gr. dana eti
- 5 adet çeri soğan
- 2 yemek kaşığı margarin
- 1 adet taze kırmızı biber
- 1 adet acı yeşil biber
- kekik
- karabiber
- tuz

Hazırlanışı:

Dana eti jülyen doğranır tavada eritilmiş yağda kavrulmaya bırakılır.Daha sonra soğanlar eklenir,yuvarlak ve uzun doğradığımız biberler ilave edilip kavurmaya devam edilir.baharatlar eklenir bir süre daha kavrulur sıcak servis yapılır. Afiyet olsun…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ahlaka, yasalara aykırı yorumda bulunanların IP adresi istenildiğinde ilgili mercilere verilecektir. Gündelik Bilgiler, yemek tarifleri, şifalı bitkiler.