Gündelik Bilgiler

Yemek tarifleri, faydalı bilgiler, şifalı bitkiler, güzellik ve bakım...

13 Aralık 2012 Perşembe

Paluze


MALZEMELER

100gr. nişasta
1kg.  şeker
2 litre su
Meyve suyu

HAZIRLANIŞI

Bir tencereye su ve şeker konur. Orta ateşde karıştırılarak şekerin erimesi sağlanır. Nişasta yapılan bu şerbetin içine yavaş yavaş dökülerek karıştırılır. Nişasta iyice yedirilmelidir .Nişastanın kokusu tamamiyle gidinceye kadar pişiririlir. Meyva suyu da eklendikten sonra sıcakken servis kaselerine dökülür. Soğuduktan sonra servis edilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ahlaka, yasalara aykırı yorumda bulunanların IP adresi istenildiğinde ilgili mercilere verilecektir. Gündelik Bilgiler, yemek tarifleri, şifalı bitkiler.