1 tavukgöğsü
1 patates
5 mantar
1 çay bardağı mısır
2 çorba kaşığı un
1 çay bardağı süt
1 çorba kaşığı tereyağı
1 tutam maydanoz
Su, tuz
Üzeri için:
Maydanoz
Tavuk göğsünü haşlayıp soğuduktan sonra doğrayın. Patates ve mantarı küp bir şekilde doğrayın. Tereyağını tencereye koyun, unu ekleyip kavurun. Patates ve mantarı ekleyip kavurmaya devam edin. Sıcak su, süt ve mısır tanelerini ekleyin. Kaynadıktan sonra kıvamını ayarlayın. Tuzunu ekleyip 1-2 taşım daha pişirdikten sonra üzerine ince doğranmış maydanoz serpip ikram edin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Ahlaka, yasalara aykırı yorumda bulunanların IP adresi istenildiğinde ilgili mercilere verilecektir. Gündelik Bilgiler, yemek tarifleri, şifalı bitkiler.