Gündelik Bilgiler

Yemek tarifleri, faydalı bilgiler, şifalı bitkiler, güzellik ve bakım...

13 Aralık 2012 Perşembe

Kremalı Hindi Bonfile

Malzemeler

4 adet hindi bonfile 250 gr. konserve mantar

1 adet kuru soğan

Yarım çay kaşığı hardal tozu

2 çorba kaşığı çiğ krema

2 çorba kaşığı sıvı yağ

Tuz Karabiber

...

Kremalı Hindi Bonfile tarifi

Hindi bonfileler teflon bir tavada önlü arkalı pişirilir. Di­ğer yanda soğanlar yemeklik doğranır, yağ ile kavrulur. Man­tarlar eklenip 5 dakika daha kavrulur. Krema eklenip 1-2 taşım kaynatılır ve ocağın altı kapatılır. Tuz, karabiber ve hardal to­zu eklenip karıştırılır. Bu karışım bonfilelerin üzerine pay edi­lir. Fırın tepsisine alınıp 200° fırında 10 dakika fırınlanır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ahlaka, yasalara aykırı yorumda bulunanların IP adresi istenildiğinde ilgili mercilere verilecektir. Gündelik Bilgiler, yemek tarifleri, şifalı bitkiler.